Categorii

Lampioane zburatoare - cel mai mic pret pentru lampioane  !


Data: 2016-06-13

Ai un eveniment si nu stii cum sa-l faci memorabil ? Fie ca este vorba de aniversari , nunti , botezuri sau petreceri de Anul Nou , Craciun , etc. lampioanele zburatoare pot face dintr-un simplu eveniment ceva cu totul special.

Lampioanele zburatoare sunt confectionate din hartie biodegradabila , iar cu ajutorul unei parafine ce se aprinde ,acestea se umplu cu aer cald si se inalta catre cer.

Lampioanele pot avea forma clasica sau de inima , sunt disponibile intr-o gama variata de culori si pot fi inscriptionate.

Ofera invitatilor momente de neuitat si transforma evenimentul tau in unul cu adevarat special.

Puteti folosi lampioanele si la diferite evenimente scolare ( exp final de an ) dar si la comemorari .

Tot mai multe persoane aleg sa lanseze lampioane zburatoare la evenimente speciale din viata lor si asta pentru ca sunt ieftine insa efectul lor este extraordinar , putand inlocui cu succes focurile de artificii atat de scumpe !

Lampioanele zburatoare sunt un simbol al sperantei , iar lansarea lor este insotita de punerea unei dorinte.

 

 

 

Traditia spune ca daca inalti un lampion spre cer , ti se va indeplini o dorinta.Si cine nu si-ar dori sa i se implineasca dorintele ? Desfa lampionul , aprinde parafina , asteapta un minut  sa se umple cu aer cald , inchide ochii si pune-ti o dorinta , apoi elibereaza-l ! Atat de simplu dar atat de frumos !

 

 

Sus