Categorii

Dispozitiv - Aparat de infasurat sarmale DOLMER


Data: 2016-06-13

Delicioasele sarmale sunt apreciate de toata lumea, insa prepararea acestora nu este tocmai rapida si comoda.

Poate ca bunica are rabdare sa impacheteze sute de sarmalute insa noi , cei din noile generatii , nu mai avem timpul necesar pentru astfel de activitati. Iata ca nu mai este cazul sa pierdem mult timp in bucatarie pentru ca acum exista pe piata un aparat absolut genial , care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie !

De acum gatitul sarmalelor va deveni o adevarata placere cu ajutorul dispozitivului Dolmer, ideal pentru toate gospodinele.

 

Cu o singura miscare vei putea impacheta sarmale in foi de vita sau de varza in doar cateva minute. Asezati frunza de vita / de varza in locasul special , puneti apoi cantitatea potrivita de umplutura , trageti de maner si GATA ! Mai simplu si mai rapid de atat nici ca se poate !

 

Realizati sarmale dupa bunul plac intr-un interval scurt de timp cu acest aparat manual extrem de practic si util !

Dispozitivul Dolmer se poate folosi de asemenea la prepararea rulourilor cu aluat , rulorilor de carne , ruladelor , etc.

Dispozitivul unic Dolmer este indispensabil in bucataria Dumneavoastra , in cafenele , restaurante , precum si in mini fabrici. Orice gospodina sau bucatar poate folosi cu usurinta dispozitivul Dolmer. Acesta reduce considerabil timpul de preparare si imbunatateste calitatea produsului , acesta avand la final o forma cilindrica perfecta.

Cu aparatul Dolmer sarmalele ies egale si bine stranse. Aveti posibilitatea sa reglati dimensiunea la care doriti sa iasa sarmalutele , fie in functie de frunzele pe care le aveti , fie pur si simplu in functie de preferinte. Astfel puteti face sarmalute in 3 dimensiuni: mici ,potrivite si mari .

Produsul nu necesita conditii speciale de pastrare , iar durata de utilizare este nelimitata!


Sus