Categorii

Centura reglabila din neopren 


Data: 2016-06-14

     Centurile de talie de acest gen sunt folosite pentru a ajuta la indepartarea excesului de apa si de greutate din regiunea abdomenului, dar si pentru sustinerea abdomenului, ca un efect de push-up.

     Centura reglabila cu fermoare absoarbe caldura din abdomen, ca un efect de sauna, se transforma apoi in transpiratie, eliminand astfel stratul excesiv de apa din tesuturi.

     Centura este perfecta si pentru indepartarea grasimii de pe abdomen,sustinerea spatelui.

     Se poate purta atunci cand faceti exercitii,in timpul treburilor zilnice,la lucru,pe scaun,in aer liber.

     Este o centura de slabit reglabila din neopren cu fermoare, produce un efect de sauna,transpiratie, elimina stratul in exces de apa din tesuturi.

     Centura este confectionata din neopren cu grosime de 4mm, acelasi material din care sunt facute costumele de scafandru, dublata la exterior de un strat de panza elastica.
     Neoprenul este un material semispongios, elastic si moale, perfect adaptabil formei pe care o imbraca.
     Aceasta exercita o presiune constanta asupra abdomenului actionand in timp ce va miscati realizand un masaj continuu atat timp cat e purtata
     Va ajuta sa eliminati apa in exces si dizolva grasimile atat prin presiune cat si prin efect termic, efectul de slabire fiind vizibil in cazul purtarii zilnice timp de 60 min.


     Subtiaza talia oferindu-va o tinuta corecta si un aspect placut, reduce pana la disparitie „burta”
     Poate fi folosita in scop medical pentru sustinere lombara in diverse afectiuni atat de femei cat si de barbati
   

 Este indicata celor care fac efort fizic, recomandata cu tarie celor care merg la sala (accelereaza efectele exercitiilor, protejeaza zona lombara la efort si confera o senzatie de confort si siguranta in miscari) si de asemenea recomandata celor care lucreza cu greutati sau depun efort fizic sustinut
 

   Produsul este disponibil in marime universala , fiecare fermoar reprezentand o marime.


Sus