Categorii

Articole

Un produs inedit, menit sa sustina viata dispozitivelor moderne

Data: 20 Mai 2016

Telefoanele mobile inteligente au ajuns sa domine destul de mult spatiu in viata I-tech inca din anul 2013. Anul urmator a fost anul in care cele mai multe inovatii au fost aduse la cunostinta publicului si a consumatorilor, insa, cei mai multi producatori au optat pentru dispozitive mult imbunatatite, comparativ cu omologii lor. Dar, cu toate acestea, pentru un consumator de rand, cel mai important este modul in care un astfel de echipament poate economisi resurse si poate prelungi viata dispozitivului.

Citește în continuare →

Afla care sunt cele mai sigure utilizari ale lanternelor frontale

Data: 10 Mai 2016

O multime de activitati practicate de romani necesita instrumente speciale si echipamente cu viziune pe timp de noapte. Dintre cele mai solicitate se numara si mineritul, vanatoarea, ingineria, agricultura, arhitectura, precum si cei pasionati de fotografie si dreptate, cum sunt analistii in criminalistica si politistii.

Citește în continuare →

Incarcator cu energie solara pentru un plus de autonomie

Data: 06 Mai 2016

De cate ori nu ai patit sa ramai fara baterie la telefon in momente foarte importante? Mai grav, poate ca ti s-a inchis chiar tableta in timpul unei prezentari pe care o tineai in fata unor clienti foarte importanti. Sunt intr-adevar momente frustrante, dar pot fi depasite multumita gadgeturilor de care beneficiaza toate echipamentele smart in zilele noastre.

            Nu putem contesta faptul ca tehnologia mobila reprezinta viitorul. Trecerea a fost facuta treptat. De la desktop-uri s-a ajuns la laptopuri, insa acestea au ajuns sa nu mai multumeasca, pentru ca sunt destul de greu de carat si nici nu au o durata de viata a bateriei prea indelungata.

Citește în continuare →

Tinerii de la Colectiv au murit din cauza septicemiei

Data: 07 Aprilie 2016

13 dosare ale morţilor din Colectiv au fost făcute publice şi arată că tinerii au murit de septicemie. Mai multe instituții medicale refuză explicit să predea dosarele cu analize rudelor. Altele, prin amânări repetate, produc același efect al refuzului. ”Poate că le e teamă de procese, dar acesta este dreptul nostru! Știm că lucrul care-i sperie cel mai tare sunt infecțiile nosocomiale, pe care ei nu le raportaseră, dar care i-au omorât pe copii”, adaugă una dintre mame, conform unei investigaţii realizate de Călălin Tolontan.
 

Citește în continuare →

Cioloș, în Senat: ANAF a acționat legal în cazul Antenelor. Posturile nu își pierd licențele de emisier

Data: 17 Februarie 2016

Redăm declarațiile premierului:

"O institutie a statului aflata in subordinea guvernului a decis sa aplice o hotarare judecatoareasca. Nu este vizata activitatea jurnalistilor, posturile nu isi pierd licentele de emisie.

Ba mai mult, televiziunile vor emite inclusiv luni din acele sedii pentru ca suntem la inceputul procesului. Ar putea dura cateva luni.

Incetarea emisiei este apanajul CNA.

 

Citește în continuare →

Makeup Forever Spanks the Competition With a 'Fifty Shades of Grey' Collection

Data: 19 Noiembrie 2014

Leading up to the much-anticipated Valentine's Eve premiere of the "Fifty Shades of Grey" movie, Makeup Forever will launch a capsule collection inspired by E.L. James's erotic fan fic novel.

Citește în continuare →

Drew Barrymore Is Bringing Back Our Favorite '90s Beauty Obsessions

Data: 11 Noiembrie 2014

On Tuesday night, Drew Barrymore, the nicest famous person in the world, held court to launch a new collection of fragrances as part of her Flower Beauty line. As the Hollywood scion addressed the crowd of editors, she pointed out that the trio of scents — catchily named Cherished, Radiant and Sultry — weren't at all about making a "celebrity fragrance." (Tell that to Pharrell and Jennifer Aniston.) Instead, it's about how us girls can incorporate tasty-sounding essences of cabbage rose and Tahitian vanilla into our every day lives, be it daytime or "date night."

Citește în continuare →
«1» Pagina 1din 1
Sus